Üdvözlünk az istállónkban

Kedves Látogatók, Lovasok, Lóbarátok!

 

Rendszeres lovasaink már találkozhattak az új rendszer kezdetleges bevezetésével, illetve annakelőnyeivel - hátrányaival is... Október 1-től a bejelentkezések az oktatóknál történnek, attól függően, hogy melyik napok alkalmasak és milyen típusú edzésekre szeretnének jelentkezni a lovasok. Ez a rendszer a tapasztalatok alapján még módosulhat, várjuk az észrevételeket, hogy mi az ami jó és mi az amire igény lenne, de mi esetleg nem gondoltunk rá.

 

Az új oktatók és lovasok segítségére kihelyezésre kerültek az istállóban a segédletek és lovardai szabályzatok, amiknek elolvasását javaslom mindenkinek, akár lovas, akár csak látogatóban jár nálunk.

 

Mindenkinek szép tavaszt, jó időtöltést kívánunk! :)

 

 

A következő sorokat nem frissítem, azt amúgy is tudatosítani szeretném :)

Nem csak tőlem függ az időbeosztás, ezért kérek mindenkit, hogy IDŐBEN (akár egy héttel előtte) szóljon ha lovaglást tervezne, hiszen jelentkezési sorrendben történik az időpont egyeztetése. Köszönöm, hogy ezzel is segítitek munkánkat!

Időpont lemondásra 24 órával a megbeszélt alkalom előtt van lehetőség, különben a meg nem tartott órákra is kénytelenek vagyunk díjat felszámolni.

 

Szeretettel várunk minden lovagolni vágyót! :)

 

Újdonságok

Nomád L O V A S T Á B O R !

2013.04.23 08:00
Idén újra lovas tábor! Már lehet jelentkezni!

Itt a tavasz, jönnek a lovas programok!

2013.03.12 16:15
Érdemes most már minél többször ellátogatni az oldalra, mert folyamatosan feltöltésre kerülnek a legjobb képek és események, amelyekben részünk van! :)

Ismét új képek!

2013.01.07 17:50
A téli képek menüpont új képekkel gazdagodott a hétvégéről, a délelőtti terepről, és pár éjszakai fotó is. Érdekesek, ilyet kevesen láttak :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Szavazás

Melyik a kedvenc lovad a mieink közül?

Zénó (113)
42%

Zora (20)
7%

Nina (30)
11%

Dalma (18)
7%

Bella (19)
7%

Veronic (11)
4%

Gilka (16)
6%

Darázs (44)
16%

Összes szavazat: 271