Csapatunk

Florek Eszter

Lovardavezető:

Információ, bejelentkezés

Telefonszám: +3620 346-2546

Email: eszter.gazsi@gmail.com

 

Bemutatkozás

Florek Eszter vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. 3 éves koromban ültem először lovon és azóta is a pacik rabja vagyok. Immáron vagyok oly' szerencsés, hogy saját lovakkal büszkélkedhetem. 2010-ben végeztem a Pannon Egyetem Georgikon Karán, Keszthelyen, mint Ménesgazda, ami a szakmai hátteret és tudást adta ahhoz, hogy végre saját lovat tarthassak.

 

Pilisborosjenőn, ahol lakunk, a lovak körül mindig vannak érdeklődők, kíváncsiskodók, gyerekek, akik ezer féle kérdést tesznek fel a lovakról, de az ember ugye nem tud mindenkinek válaszolni bármennyire szeretne, ezért jött létre ez az oldal többek között. Szeretném ezt az életformát, a lovaglás örömét és jótékony hatásait minél szélesebb körben terjeszteni, amihez a mai világban ez az egyik legjobb út. Haladni kell a korral, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem minden található meg a világhálón. Akármennyire jó szónok is valaki, a lovaglás érzését nem lehet leírni, átadni semmilyen fotóval.

 

Eszter

Balázs Noémi

"3 éves korom óta lovagolok,eléggé gyakran váltottam lovardákat, de ez volt az a lovarda, ami megfogott.A lovaglásba nőttem bele, hiszen a nagyszüleimnek 7 lova volt.Nagy türelemmel és szeretettel tanítom a kicsiket és a felnőtteket is egyaránt. Kedvenc időtöltésem ha átadhatom a lovaglás alap tudásait kicsiknek és nagyoknak. Amikor csak tudok kint vagyok a lovaknál és segítek, legyen akármiről is szó."

Kurcz Orsi

Orsi lassan 15 éve egy pár kutyának köszönhetően szeretett bele a lovakba. Ezt a szerelmet pedig csak tovább mélyítette a sok varázslatos és persze felejthetetlen balatoni nyár Salföldön... 8 nyárnyi pónizás, izgalmas tereplovaglások, és kalandos lovasoktatások után egy korszak lezárult, és Orsi innen is mindent köszön Salföld Majornak, és a valaha is ott dolgozóknak, meg persze a lovaknak, és legfőképp Pajkosnak, a nagy kedvencnek. Hiszen tőluk kapta meg élete egyik legszuperebb ajándékát, ami az évek alatt igazi hobbijává vált: a lovak, es más állatok szeretetét. A történet második fejezete pedig már elkezdődött: Orsi ha ideje engedi, hétvégente kicsiknek és nagyoknak adja át a lovak, es a lovaglás iránti szeretetet Pilisborosjenőn.

Szabó Kriszti

Gimnáziumi tanuló, gyógyíthatatlan lómániával.

7 éves kora óta lovagol, ma már a lovak körüli teendőkben és a gyerekek lovagoltatásában is segédkezik. Elméleti és gyakorlati tudását szívesen adja át lovasainknak, nyáron közreműködik a tábori programokban és örömmel vesz részt a lovak gondozásában is.

Pintye Zsófi

Gimnáziumi tanuló, szintén lófüggő

Szabadidejében sokat segít a lovak, és a lovasok körül, mind a lovak ellátásában, mind a lovagoltatásban. A nyári táborokban is részt vesz segítőként. Lovainkkal díjlovas versenyeken is indult.

Horváth Kinga

Egyetemista, utólagos lóimádattal fertőzve

 

Nálunk kezdett lovagolni tanulni, de annyira a lovak bűvöletébe esett, hogy már itt is maradt segédkezni az ifjú és örökifjú lovasok képzésében. Szabadidejében múlhatatlan türelemmel tanítja őket a lovak gondozására és a lovaglás alapjaira. A haladó lovasokat szívesen vezeti ki terepre a környéken kedvenc lova hátán.