Csapatunk

Florek Eszter

Lovardavezető:

Információ, bejelentkezés

Telefonszám: +3620 346-2546

Email: eszter.gazsi@gmail.com

 

Bemutatkozás

Florek Eszter vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. 3 éves koromban ültem először lovon és azóta is a pacik rabja vagyok. Immáron vagyok oly' szerencsés, hogy saját lovakkal büszkélkedhetem. 2010-ben végeztem a Pannon Egyetem Georgikon Karán, Keszthelyen, mint Ménesgazda, ami a szakmai hátteret és tudást adta ahhoz, hogy végre saját lovat tarthassak.

 

Pilisborosjenőn, ahol lakunk, a lovak körül mindig vannak érdeklődők, kíváncsiskodók, gyerekek, akik ezer féle kérdést tesznek fel a lovakról, de az ember ugye nem tud mindenkinek válaszolni bármennyire szeretne, ezért jött létre ez az oldal többek között. Szeretném ezt az életformát, a lovaglás örömét és jótékony hatásait minél szélesebb körben terjeszteni, amihez a mai világban ez az egyik legjobb út. Haladni kell a korral, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem minden található meg a világhálón. Akármennyire jó szónok is valaki, a lovaglás érzését nem lehet leírni, átadni semmilyen fotóval.

 

Eszter

Pintye Zsófi

Gimnáziumi tanuló, szintén lófüggő

Szabadidejében sokat segít a lovak, és a lovasok körül, mind a lovak ellátásában, mind a lovagoltatásban. A nyári táborokban is részt vesz segítőként. Lovainkkal díjlovas versenyeken is indult.

Balázs Noémi

Gimnáziumi tanuló,lófüggő

3 éves kora óta lovagol,eléggé gyakran váltotta a lovardákat, de ez volt az a lovarda, ami megfogta.A lovaglásba nőtt bele, hiszen a nagyszüleinek 7 lova volt.Nagy türelemmel és szeretettel tanítja a kicsiket és a felnőtteket is egyaránt. Kedvenc időtöltése ha átadhatja a lovaglás alap tudásait kicsiknek és nagyoknak,illetve a lovával töltött idő. Amikor csak tud kint van a lovaknál és segít, legyen akármiről is szó.Táborokban kitartó segítő.

Baczkó Panna

Gimnáziumi tanuló,lómániás

Panni még kicsiként teremtett kapcsolatot először lovakkal.Sokat járt lovagolni,aztán egy kicsit életének ezen szakasza megkopott.Nálunk előről kezdte a lovakkal való kapcsolatát.Hamar belerázódott a lovak ellátásába,azok ápolásába. Könnyedén ment neki a gyerekekkel a tökeletes kapcsolat megteremtése,ugyanis végtelen szeretete,türelme és kedvessége miatt hamar a gyerekek bizalmasa lett.Mindent szívvel,lélekkel csinál a lovardában,általában hétvégente tölt kint sok időt.Csodálatos légkört teremt a lovakkal és a gyerekekkel a lovas óráin.

Kálmán Diána

Gimnáziumi tanuló,lóimádó

Régre nyúlik vissza lovas története,de nálunk frissítette fel emlékeit.Először hébe-hóba bukkant fel,majd a táborok rendszeres segítője,oktatója lett.Végül rátalált itt a csoda lovára és arra a környezetre amelyre szüksége van,így most már rendszeresen felbukkan a lovardába,főleg hétvégén.Szeret a gyerekekkel és a lovakkal foglalkozni egyaránt és hétről-hétre bővíti ismereteit.A lovardánk egyik meghatározó személyisége vidámsága,természete miatt.