Csapatunk

Florek Eszter

Lovardavezető:

Információ, bejelentkezés

Telefonszám: +3620 346-2546

Email: eszter.gazsi@gmail.com

 

Bemutatkozás

Florek Eszter vagyok, 1988-ban születtem Budapesten. 3 éves koromban ültem először lovon és azóta is a pacik rabja vagyok. Immáron vagyok oly' szerencsés, hogy saját lovakkal büszkélkedhetem. 2010-ben végeztem a Pannon Egyetem Georgikon Karán, Keszthelyen, mint Ménesgazda, ami a szakmai hátteret és tudást adta ahhoz, hogy végre saját lovat tarthassak.

 

Pilisborosjenőn, ahol lakunk, a lovak körül mindig vannak érdeklődők, kíváncsiskodók, gyerekek, akik ezer féle kérdést tesznek fel a lovakról, de az ember ugye nem tud mindenkinek válaszolni bármennyire szeretne, ezért jött létre ez az oldal többek között. Szeretném ezt az életformát, a lovaglás örömét és jótékony hatásait minél szélesebb körben terjeszteni, amihez a mai világban ez az egyik legjobb út. Haladni kell a korral, de ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem minden található meg a világhálón. Akármennyire jó szónok is valaki, a lovaglás érzését nem lehet leírni, átadni semmilyen fotóval.

 

Eszter

Pintye Zsófi

Egyetemista, szintén lófüggő

Szabadidőmben sokat segítek a lovak, és a lovasok körül, mind a lovak ellátásában, mind a lovagoltatásban. A nyári táborokban is részt veszek segítőként. Lovainkkal díjlovas versenyeken is indultam.

Balázs Noémi

Gimnáziumi tanuló,lófüggő

3 éves korom óta lovagolok,eléggé gyakran váltottam a lovardákat, de ez volt az a lovarda, ami megfogott.A lovaglásba nőttem bele, hiszen a nagyszüleimnek 7 lova volt.Nagy türelemmel és szeretettel tanítom a kicsiket és a felnőtteket is egyaránt. Kedvenc időtöltésem ha átadhatom a lovaglás alap tudásait kicsiknek és nagyoknak,illetve a lovammal töltött idő. Amikor csak tudok kint vagyok a lovaknál és segítek, legyen akármiről is szó.Táborokban lelkes résztvevő vagyok.

Baczkó Panna

Gimnáziumi tanuló,lómániás

Én még kicsiként teremtettem  kapcsolatot először lovakkal.Sokat jártam lovagolni,aztán egy kicsit életem ezen szakasza megkopott.Itt előről kezdtem a lovakkal való kapcsolatom.Hamar belerázódtam a lovak ellátásába,azok ápolásába. Könnyedén ment  a gyerekekkel a tökeletes kapcsolat megteremtése,ugyanis imádom a gyerekeket emiatt hamar a gyerekek bizalmasa lettem.Mindent szívvel,lélekkel csinálok a lovardában,általában hétvégente töltök kint sok időt.A táborokba mindig jelen vagyok.

Kálmán Diána

Gimnáziumi tanuló,lóimádó

Régre nyúlik vissza lovas történetem,de itt frissítettem fel emlékeimet.Először hébe-hóba bukkantam fel,majd a táborok rendszeres segítője,oktatója lettem.Végül rátaláltam itt a csoda lovamra és arra a környezetre amelyre szükségem van,így most már rendszeresen felbukkanok a lovardába,főleg hétvégén.Szeretek a gyerekekkel és a lovakkal foglalkozni egyaránt és hétről-hétre bővíteni ismereteimet.

Horváth Kinga

Pszichológus,lovak szerelmese

 Egészen pici koromban kerültem először kapcsolatba a lovakkal, a nagyszüleim miatt, akiknek több lova is volt. Már akkor csodáltam őket, de aztán az életem nem úgy alakult, hogy komolyabban foglalkozzak a lovas sporttal. Rendszeresen lovagolni 6 éve kezdtem ebben a kis családi lovardában, itt tanultam meg mindent, és jöttem rá arra, hogy a lovakkal való kapcsolat mennyi mindent ad, a testünknek és lelkünknek egyaránt. Ezalatt a hat év alatt vált belőlem pszichológus is, amihez a lovaglás hatalmas erőt, önbizalmat és önismeretet adott. Ezért is szeretném majd a továbbiakban a szakmámat és a hobbimat összekötni és lovasterapeutaként tevékenykedni. De addig is még rengeteget kell fejlődnöm, tapasztalnom. Mindig van mit tanulni, magunkról is és friss lótulajdonosként rájöttem, hogy a lovakról is. Ma már el se tudom képzelni az életem a lovak nélkül, és ezt a szeretetet, és tapasztalatot szívesen adom át másoknak, akár kezdő lovasoknak.

 

Oláh Bogi

Gimnáziumi tanuló,lókedvelő
A lovakkal még kisebb koromba teremtettem kapcsolatot Pátyon,ahova egy barátnőmmel kezdtem el járni.2019 nyarán találtam rá erre a lovardára, és rögtön megszerettem mind az emberek mind a lovak miatt. Jövőmet illetően gyerekekkel szeretnék foglalkozni, könnyen megtalálom velük a közös hangot.A táborokat kimondhatatlanul megkedveltem így a legtöbbre próbálok menni,hogy a gyerkőcökkel és a lovakkal lehessek több héten keresztül folyamatosan.
 

Szécsi Kata

Gimnáziumi tanuló,lófanatikus
10 éves koromban lovagoltam először, majd pár év után abbahagytam és 18 évesen újra  lovak közé vágytam.Tudta,hogy az egyik barátnőm is idejár táboroztatni,így először a táborok világába kerültem bele.Ezek után tudtam,hogy ezt folytatni szeretném így maradtam évközben is a lovardában dolgozni.Türelmesen és kedvesen tanítom főleg a kicsi gyerekeket,évközben és táborokban is. Szívesen töltöm szabadidőmet a lovardában,ez a hely mindig megnyugtat,így próbálok minnél több időt szentelni ennek a hobbimnak.
 

1 | 2 >>